social image

ХТЗ ОПРЕМА ЗА ЛИЧНА ЗАШТИТА И БЕЗБЕДНОСТ

НАШИОТ АСОРТИМАН
Сите типови на средства за лична заштита и безбедност (HTZ опрема), како и производство и продажба на висококвалитетни текстилни производи, воени и полициски униформи.

ФАМАФЛЕКС, Скопје е формирана и регистрирана во Централниот Регистар на Република Македонија на 2 јануари 2005 година.

Наша основна дејност е продажба на сите типови на ХТЗ опрема за лична заштита и безбедност, како и производство и продажба на висококвалитетни текстилни производи, воени и полициски униформи.

Нашите производи се одликуваат со препознатлив квалитет и претставуваат сигурен избор за безбедно работење.

 
Познати сме по тоа што размислуваме “надвор од кутијата” и одиме чекор повеќе за нашите клиенти – и сакаме оваа репутација биде составен дел од вредноста на нашиот бренд низ целото наше постоење. За да го обезбедиме ова, нашиот бизнис продолжува да се темели на квалитетна и навремена услуга, знаење, сигурност и пристапност на производите.
За повеќе информации околу достапната ХТЗ опрема, нашиот тим е тука за вас.