Популарно
Заштитен шлем МК7

Заштитен шлем МК7

Удобен шлем со отвори за вентилација од издржлив HDPE, лесно подесување на ширината со помош на ПЕ траката, шлемот има текстилна влошка со закачување на 8 точки, кожна влошка против потење, како и додатни приклучоци за прикачување на антифони, визири, и.т.н. EN397,EN50365

Шифра: ZG-111-X
 

Опис на производот