Популарно
Работен елек BEAVER
Работен елек BEAVER
Работен елек BEAVER

Работен елек BEAVER

Водонепропустлив термо поставен елек, 100% полиестер, обложен со PVC,постава од 100% полиестер ,доста практични џебови,закопчување со патент и дрикери,еластична трака за подесување на обемот на струкот

Големина S-3XL

Шифра: OD-620
 

Опис на производот