Популарно
Антифони Стандард TIPLA

Антифони Стандард TIPLA

Високо квалитетна опрема за заштита на слух, специјализирани за гласни средини 17dB
Централно потисна сила: 10.2N
Тежина: 155 g
Ниво на звучна зона: - Висока/средна: 85–96 dB (A)
Оптимална температура на користење (–20 °C to +50 °C)

Шифра: TIPLA-ST
 

Опис на производот