Популарно
Хемиски комбинезон Microgard 2000 standard

Хемиски комбинезон Microgard 2000 standard

MICROGARD® 2000 STANDARD обезбедува заштита и удобност со исклучителна заштита од течност и честички. Идеален во повеќе индустрии

Шифра: OD-MG2000
 

Опис на производот