Популарно
Јакна со висока видливост CLOVELLY

Јакна со висока видливост CLOVELLY

Водонепропустлива флуросцентна зимска јакна со рефлектирачки 3М ленти Clovelly (класа 3по ЕН343), паропропустлива (класа 1 по ЕН 343) ,термо јакна со висока видливост по стандард ЕН 471 од 100% полистер 300Д oksford со ПУ слој,со еластичен рендер на струк,варени шавови и 3М рефлектирачки ленти. Ракавите може да се извадат, и може да се носи како елек, капуљача на склопување.

Големина M-3XL

Шифра: OD-146-X
 

Опис на производот