Популарно
Појас за работа на висина P-52 PRO

Појас за работа на висина P-52 PRO

Појас за работа на висина P-52 PRO, закачување на 3 точки (на гради,нагрб,и на нозе) има подршка за грб, додатна подршка за рамена и за нозете за подобра удобност и комфор при работа. Поседува автоматско копче поради полесно монтирање. EN361,EN358

Шифра: ZPP-P52
 

Опис на производот